Dinsdag 23 mei, naar Grand Canyon! - Reisverslag uit Washington, D. C., Verenigde Staten van Roelof en Titia Koops - WaarBenJij.nu Dinsdag 23 mei, naar Grand Canyon! - Reisverslag uit Washington, D. C., Verenigde Staten van Roelof en Titia Koops - WaarBenJij.nu

Dinsdag 23 mei, naar Grand Canyon!

Door: roelofentitia

Blijf op de hoogte en volg Roelof en Titia

28 Mei 2011 | Verenigde Staten, Washington, D. C.

Naar de Grand Canyon. Vandaag vroeger op dan normaal om via Sedona naar Flagstaff te rijden. Hier gingen we niet langs de snelweg maar dwars door de bergen met allerlij verschillende kleuren wanden weer geweldig om te zien. Daarna over de Interstate Highway naar Williams aan de Route 66. Hier waaide het enorm maar toch even uit de auto om een paar foto's te maken. Toen door de desert naar Grand Canyon City. Daar stond ons het overweldigend uitzicht te wachten. Heel vaak geroepen dat het uitzicht geweldig is. Met de rode bus en verschillende stops naar Hermits restaurant gegaan.
Na een tijdje weer in de auto gestapt om verder te gaan langs de Canyon waar bij we op diverse plekken gestopt zijn. Ook de uitkijktoren bij Desert vieuw hebben we van dichtbij bekeken. Na Grand Canyons achter ons gelaten te hebben reden we door naar Page in Arizona. Ook onderweg hier naar toe zijn we verschillende keren gestopt om van de fantastische vergezichten te genieten.

• 29 Mei 2011 - 16:54

Rene En Roelien:

Wat jammer dat jullie niet konden vliegen boven de grand canyon.Maar veiligheid boven alles he?