9 juni. Weer naar huis
Door: roelofentitia
Blijf op de hoogte en volg Roelof en Titia
09 Juni 2011 | Verenigde Staten, Washington, D. C.
Weer naar huis, aan al het goede komt een eind. Van uit Santa Rosa richting de kust gereden, we hadden toch plenty tijd om op tijd bij het vliegveld te komen. Daarna over highway 1 richting San Fransisco. Ik had gerekend dat de weg dichter bij de kust langs ging. We hebben vanwege de laag hangende bewolking geen oceaan gezien! Bij de Golden Gate brug nog geprobberd om een vieuwpoint aan parksite te bereiken maar de weg was gesloten voor onderhoud. Over de brug gereden en gestopt aan de stadzijde en weer een eind over de brug gelopen. Het was nu niet zo koud en winderig als de eerste dag dat we hier waren. Daarna met de auto naar Lombardstreet en onder bekijks van tientallen mensen de haarspeldbochten naar beneden gereden. Op weg naar het vliegveld kwamen we nog door Chinatown en het financeel district. Bij het vliegveld de auto ingeleverd waar we 24 dagen en 7500 km in gereden hebben. Er word naar gekeken en een scanner opgezet en dat is het! We zitten nu op het vliegtuig te wachten die volgens de laatste berichten geen vertraging heeft.